نتایج نشست:
- بهترین تبلیغ برای هر سازمان عملکرد آن است. بنابراین با عملکرد بهتر، خودبخود تبلیغات بیشتری صورت می گیرد.
- گسترش فضای مجازی منجر به سست شدن ارتباطات خانوادگی می گردد که آگاه سازی شهروندان در این خصوص، وظیفه حوزه فرهنگی و اجتماعی می باشد.
- کمرنگ شدن هنر و ادبیات بومی، منجر به کمرنگ شدن هویت شهروندی و احساس تعلق شهروندان به شهر خود می شود.
- شهرداری اهواز سالانه هزینه بسیار زیادی را صرف خدمات رسانی می کند، و گاه این هزینه ها به دلیل شرایط خاص اقلیمی به چند برابر هزینه های مشابه در کلانشهرهای دیگر می رسد، اما مردم از این واقعیات آگاهی ندارند و در نتیجه گاه بعضی افراد قضاوت منصفانه ای ندارند. به منظور بهبود ارتباط شهروندان و شهرداری می توان از پتانسیل بسیار بالای فضای شهری در برقراری ارتباط با مردم و انتقال واقعیات مربوط به خدمات، استفاده نمود. زیرا شهرداری دارای تابلویی به وسعت تمام شهر است، و تمام شهر می تواند نمایانگر خدمات شهرداری و عملکرد شهرداری به شهروندان باشد.
شرکت کنندگان :
شرکت کنندگان: دکتر مهدی نداف، استاد دانشگاه شهید چمران(سخنران اصلی) اعضاء شورای اسلامی شهر اهواز، مدیران و کارشناسان روابط عمومی مرکز، مناطق و سازمانها، کارشناسان سامانه 137، کارشناسان معاونت فرهنگی-اجتماعی و جمعی از خبرنگاران
این نشست در راستای شناخت آسیب ها و راهکارهای ارتباط متقابل شهروندان و شهرداری اهواز توسط گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی مدیریت مطالعات و پژوهش معاونت برنامه ریزی و توسعه مورخ چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ در سالن شورای شهر برگزارشد.
|